Verwonderd door het familiesysteem

1-op-1 systemisch werken

Familieopstellingen zijn voor mij het grootste kado wat je jezelf kan geven

Het op je eigen plek staan in het familiesysteem maakt dat je volledig in je eigen kracht staat

Voor wie is een familieopstelling

Als je steeds weer aanloopt tegen hetzelfde en je maar niet vooruitkomt

Je ervaart steeds weer dezelfde lichamelijke en/of emotionele klachten, ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd

Je hebt het gevoel dat er dingen in je leven gebeuren waar je de vinger maar niet op kan leggen en je steeds meer het gevoel geven dat ze niet bij jou horen

Je wilt spiritueel groeien en je verder ontwikkelen maar blijft maar het gevoel houden dat je tegengehouden wordt

Je past je steeds weer aan aan een ander, durft eigenlijk niet je eigen mening te uiten en leeft niet ten volste je eigen leven

pexels jennifer murray 1067202
Zoveel liefde

Bij jou voelde ik me vaak meer vriendin dan patiënt/klant? Wij zitten in ons denken op Eén lijn, die wellicht niet voor iedereen te snappen is, maar wij hoeven elkaar niets uit te leggen. De laatste tijd veel pijn gehad en daarvoor sterke medicatie gekregen. Vanmorgen realiseerde ik me plotseling  dat daar heel veel nare…

pexels neosiam 676578
Ik leef nu vanuit mijn intuïtie

Ik wilde al heel lang kunnen luisteren naar mijn intuïtie en contact maken met mijn gidsen en de engelen, maar het lukte me maar niet. Door de sessies en de nodige overtuigingen welke ik had aan te kijken en de tips lukt het me nu wel! – Dianne

C67FAD66 C6AF 47DD A96C 4D4726EE3AE4
Even tijd voor mezelf nemen brengt me zoveel meer

Femke heeft me geleerd dat ik ook een goede moeder ben als ik wat tijd neem voor mijzelf. Dit maakt dat ik meer rust ervaar en er daarna weer opgeladen ben om er weer helemaal voor mijn kinderen ben. – Bianca

familieopstelllingen
Ik weet eindelijk weer hoe fijn het is om mezelf te voelen

Tijdens het traject heb ik weer leren voelen! Ik kan nu veel beter mijn grenzen bewaken. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. – Anouk

Wat levert een familieopstelling of systemisch werk je op?

Het is voor iedereen anders wat het op levert, elke familieopstelling is weer anders. Dat wat zichtbaar mag worden, wordt zichtbaar. Je krijgt precies dat wat je nu nodigt hebt! Elke stap hoe groot of klein ook zal zich verder laten ontpoppen. Soms gaat dat heel snel en soms heeft dit tijd nodig.

De resultaten zijn oa:

🌸  Volmondig ja zeggen tegen het leven, met al het moois en soms ook minder moois, zodat je helemaal weer kan genieten van je leven en in alles wat het je te brengen heeft

🌸   Steviger en krachtiger in het leven staan doordat je weer op je eigen plek in het familiesysteem staat

🌸   Het jezelf goed laten gaan, doordat je je ouders volledig accepteert en in je hart hebt gesloten

🌸   Je gaat ervaren dat alles meer als vanzelfsprekend gaat en je makkelijker in je flow kan blijven.

🌸  Jij bent gegroeid in wie je diep van binnen bent en zult hierdoor andere mensen, relaties en situaties aantrekken

🌸  Je gaat ervaren dat je meer ruimte en rust in je leven hebt en steeds meer je eigen regie neemt in het leven.

DE ENIGE JUISTE PLEK VOOR JOU,
IS JE EIGEN PLEK

familieopstelllingen

Hoe ziet een 1-op-1 familieopstelling of systemisch werk sessie eruit?

We gaan eerst helder maken in waar je precies tegenaan loopt en waar je graag verandering in wil krijgen.

Er zijn verschillende manieren om een 1-op-1 opstelling te doen en we gaan samen kijken welke van onderstaande manieren het beste bij jou past:

  • met vloerankers
  • in de mind
  • met poppetjes
  • in combinatie met een cranio of energetische behandeling

Daarna starten we met een korte meditatie zodat je volledig in het hier en nu kan zijn en je kan landen in je lijf.

 

Vanuit hier gaan we starten met de familieopstelling of systemisch werk.

 

We sluiten de opstelling af en kijken wat het nog nodig heeft. Heel vaak is het zo dat je het proces het proces mag laten zijn en jezelf wat tijd en ruimte mag geven om het systeem zijn werk te laten doen.

Bewandel het pad van jouw diepste verlangens Cranio sacraal therapie | Familieopstellingen | Bioresonantie | Energetische therapie | Trainingen

ALLES WORDT BEWOGEN

EN VANUIT HET NIETS ONTSTAAT

Ik ben Femke en begeleid al heel wat jaren mensen met hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Het meest fascinerende wat er is, op ontdekking gaan in je eigen zijn, je eigen bewustwording en je onbewuste zichtbaar maken.

Met een open blik, niet wetend maar vol vertrouwen.

 

Familieopstellingen is werken op zielsniveau, daar waar alles puur is. Heel vaak zie ik issues vanuit het familiesysteem met je ouders en nog vaker met je moeder. We gaan hun lot dragen onbewust en dit maakt dat je jezelf beter voelt. Maar als we dieper gaan kijken brengt het ons niet wat we er van verwachten. Je loopt steeds weer tegen hetzelfde aan, net of telkens in het zelfde cirkeltje blijft rondlopen en het gevoel hebben dat je hier niet uit komt ook al wil je zo graag anders. Dit kan zowel fysiek, emotioneel of spiritueel zijn.

Maar door juist je ouders te eren, per slot van rekening heb je door hen het leven gekregen, anders was je hier helemaal niet geweest, zul je gaan ervaren dat de zware last op jouw schouders van je afglijdt, dat er ruimte ontstaat voor je eigen zijn en je je niet meer geblokkeerd voelt.

Lees hier verder over wie ik ben en wat mijn passie is.

Hoe meer je weet,

hoe minder je begrijpt

Lao Tzu

Praktische info:

De opstelling vindt plaats in mijn praktijk in Malden

 

Je krijgt een sessie van 1,5 uur

en jouw investering is  €135

 

Er staat een lekker kopje koffie of thee voor je klaar

Femke Eeren Bioresonantie therapeut

De magie van een familieopstelling

geeft verwondering