Een 3-daagse reis in jouw familiesysteem

Ontrafel je patronen en laat los wat je niet meer dient

Deze gratis 3 daagse challenge Familieopstellingen gaat je inzichten geven in jouw familiesysteem. We gaan ontrafelen welk patroon jij mee draagt vanuit jou familiesysteem en hoe we deze kunnen gaan loslaten.

Maar dat is nog niet alles!

We gaan ook voelen en ervaren hoe krachtig het familiesysteem is en hoeveel wijsheid hierin opgeslagen is. Deze wijsheid mag ook jij voelen en gebruiken in je dagelijks leven.

Femke-Eeren-151
pexels-ylanite-koppens-796602-scaled

We starten:

Om maandag 25 maart starten we om 20:00 uur met de eerste live sessie via zoom.

 

Dan op dinsdag en woensdag avond gaan we dieper in op jou familiesysteem, deze zijn ook live te volgen via zoom en ook dan starten we om 20:00 uur

Alles wordt bewogen en
vanuit het niets ontstaat

Ik ben Femke en begeleid al heel wat jaren mensen met hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Het meest fascinerende wat er is, op ontdekking gaan in je eigen zijn, je eigen bewustwording en je onbewuste zichtbaar maken.

 

Met een open blik, niet wetend maar vol vertrouwen.

 

Familieopstellingen is werken op zielsniveau, daar waar alles puur is. Heel vaak zie ik issues vanuit het familiesysteem met je ouders en nog vaker met je moeder. We gaan hun lot dragen onbewust en dit maakt dat je jezelf beter voelt. Maar als we dieper gaan kijken brengt het ons niet wat we er van verwachten. Je loopt steeds weer tegen hetzelfde aan, net of telkens in het zelfde cirkeltje blijft rondlopen en het gevoel hebben dat je hier niet uit komt ook al wil je zo graag anders. Dit kan zowel fysiek, emotioneel of spiritueel zijn.

Maar door juist je ouders te eren, per slot van rekening heb je door hen het leven gekregen, anders was je hier helemaal niet geweest, zul je gaan ervaren dat de zware last op jouw schouders van je afglijdt, dat er ruimte ontstaat voor je eigen zijn en je je niet meer geblokkeerd voelt.

Lees hier verder over wie ik ben en wat mijn passie is.

Femke-Eeren-158

Na deze 3 daagse...

🌸¬† Je weet waar je patroon vandaan komt

🌸 Voel je je lichter omdat er een stukje gezien is door jou

🌸 Ervaar je dat je de wijsheid van jou familiesysteem welkom is en hoe je deze kunt inzetten

🌸¬† Voel en ervaar je dat je meer in je eigen kracht staat

spirituele-ontwikkeling-en-familieopstelling-de-diepe-verbinding-met-jezelf

Gratis 3 daagse challenge Familieopstellingen

Kom de magie ervaren van familieopstellingen

start met de reis in jezelf en ervaar wat de kracht is van jou familiesysteem

Meld je nu aan 👇