Je hebt het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar twijfelt nog steeds of dat wat je waarneemt wel klopt. Je wilt volledig kunnen vertrouwen op wat je waarneemt en wilt graag je spirituele gaven ontdekken en ontwikkelen.

Wat je wel weet is dat jij je vaak anders voelt dan andere en je merkt steeds vaker dat je ‘per ongeluk’ iets bijzonders doet met je handen, energie, de woorden die je uitspreekt of je aanwezigheid maar dat je geen idee hebt wat je nu eigenlijk aan het doen bent. Je wilt er graag op vertrouwen maar de twijfel of het allemaal wel klopt is nog te groot.

femke eeren cranio en craniotherapie

IK BEN FEMKE

In al die jaren dat ik bezig ben als Cranio-therapeut en spiritueel coach heb ik bij mijn klanten één ding gezien en gevoelt en dat is dat wanneer je niet ‘echt’ van jezelf kan houden en je laat leiden door oude overtuigingen en de meningen van andere. Je uiteindelijk vastloopt.

Je voelt je anders en staat niet in je kracht, je twijfelt en hebt geen vertrouwen in dat wat je ziet, hoort, voelt en diep van binnen weet.

Door vanuit liefde oude patronen, overtuigingen en belemmeringen los te laten kom je steeds dichter bij wie je werkelijk bent. Je gaat ervaren dat jouw spirituele gaven een tool is welke je zoveel meer mee kan en waar je ook volledig op kan vertrouwen. En er veel meer mogelijk is voor je dan je nu misschien denkt dat mogelijk is.

Wat kun je verwachten van de gratis inzichtsessie?

In deze telefonische coaching sessie van 20 minuten help ik je jouw inzichten te geven in wat jouw overlevingsmechanisme is en wat je tegenhoudt om echt helemaal jezelf te zijn met je spirituele gaven.

Je gaat de eerste stap zetten om de deuren te open naar wat mogelijk is voor je en spirituele groei te ervaren. Je zet het proces in beweging om op een diepgaand niveau te helen en te transformeren en jouw spirituele bewustzijn en intuïtie een boost te geven.

✔️  Je ontdekt wat maakt dat je onzeker bent en weinig zelfvertrouwen ervaart over jouw spirituele gaven, zodat je weet wat je wél kunt doen om je zelfvertrouwen hierin te vergroten

✔️  Je krijgt een inzicht in wie je bent en welke gaven bij jouw het meest aanwezig is

✔️  Je zet de eerste stap in jouw innerlijke transformatieproces, zodat je gelijk vandaag nog kunt beginnen om je spirituele gaven verder te ontwikkelen