leef met liefde en passie , met een twinkel in je hart en vanuit dankbaarheid

Femke-Eeren-137

Ik was nog een jong meisje toen ik ernstig ziek werd en moest vechten om te leven. Ik mocht niet mijzelf zijn. Dat wat ik voelde en vertelde klopte niet, want niemand geloofde mij. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik er niet mocht zijn. Ik sloot mij af en ging voldoen aan dat wat andere van mij verwachten. Ik sloot mijn gevoel en spirituele gave af en leefde op de automatische piloot.

Tijdens mijn eerste zwangerschap begon ik mij zelf weer te voelen, ik voelde leven in mij en merkte dat ik contact kon maken met het kindje in mijn buik. Dit was de start van mijn nieuwe leven, mijn nieuwe ik.

Na de geboorte van mijn tweede kindje besloot ik dat ik zo niet langer wilde leven. Ik wilde niet meer geleefd worden, maar ik wilde leven. Ik wilde me niet meer aanpassen aan andere en voldoen aan hun verwachtingen. Want hiermee cijferde ik mezelf volkomen weg en leefde ik volledig vanuit mijn hoofd. Maar alles wat ik deed om meer mijzelf te zijn maakte dat er veel weerstand ontstond en ik steeds in conflict kwam met mijzelf. Tot dat ik daadwerkelijk ontdekte dat ik degene ben wie de eerste stap moet zetten om mijn eigen leven te creëren en de regie te pakken.

De eerste stap naar voelen en vertrouwen op mijn spirituele gaven

Oke dan de eerste stap na voelen maakte dat ik tegen velen weerstanden op liep. Vast geroeste overtuigen en blokkades kwamen naar boven

  • Dat voel ik toch niet goed en het klopt echt niet wat ik voel
  • Ik ben niet sterk genoeg om mijn eigen leven te bepalen
  • Mijn kwetsbaarheid laten zien maakt mij zwak
  • Ik moet toch voor een ander zorgen, mijzelf op de eerste plek zetten dat kan echt niet

Diep van binnen wist ik dat ik iets met deze overtuigingen en blokkades moest doen, alleen dan zou ik voldoende zelfvertrouwen krijgen en de innerlijke kracht om mijzelf helemaal te zijn. 1 ding wist ik zeker ik wilde deze stappen zetten want zo wilde ik niet langer meer leven!

Ik besloot om een reiki opleiding te volgen omdat ik enorm getrokken werd naar spiritualiteit. Daar voelde ik dingen welke ik zelf niet eens kon benoemen. Ik sprak woorden uit en wist dingen te benoemen waarvan ik nog geen weet kon hebben. Dit maakte dat ik meer wilde en mijzelf nog beter wilde leren kennen en dat is het moment geweest dat ik de Craniosacraal therapie opleiding ben gaan doen. Dit is het beste besluit ooit geweest!

Ik leerde mijn overtuigen kennen, ik kwam blokkades tegen welke er al heel lang waren, door deze aan te kijken en uiteindelijk ook te voelen werden ze geheeld. Steeds kwam ik een stukje meer bij wie ik diep van binnen ben. Ik leerde mijzelf kennen! Ik leerde dat mijn gevoel klopte en dat ik er mocht zijn in wie ik ben. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en durfde mezelf te openen. Daardoor kwam er een innerlijke kracht in mij naar boven en kon ik echt gaan zijn in wie ik ben. Ik voelde mijn lichaam en de energie weer stromen. Mijn spirituele gaven opende zich steeds meer en inmiddels is het niet meer weg te denken uit mijn leven. Door de processen in mijzelf ging ik weer vertrouwen op mijn intuïtie en mijn gaven en met een diep weten wist ik dit ga ik nooit meer afgeven!

Femke-Eeren-158