Werkwijze behandelingen

Intake

In mijn praktijk vind ik wederzijds vertrouwen en veiligheid heel belangrijk. Dit is een van de redenen dat er, voordat de behandeling kan worden gestart, altijd een intakegesprek zal plaatsvinden. In dit eerste consult staat dan ook centraal dat ik de tijd wil nemen om echt naar jou te luisteren. Tijdens dit eerste gesprek zal ook duidelijk worden welk klachtenbeeld je hebt en of ik je kan begeleiden. Ieder mens is uniek!

Femke Eeren 051
Femke Eeren 075

Behandeltraject

Elk klachtenbeeld vraagt zijn eigen benadering. Daarom werk ik binnen mijn praktijk met verschillende therapievormen, deze kunnen afzonderlijk of in combinatie worden toegepast. Afhankelijk van de klachten kan ik een inschatting maken van het aantal behandelingen dat nodig is. In de praktijk zal je zelf moeten gaan ervaren hoe de heilzame behandelingen bij jou gaan werken. Elke volgende sessie bespreken we de vooruitgang en kijk ik waar ik zou kunnen bijsturen.

In mijn praktijk ga ik uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Na de behandeling gaan je lichaam en geest aan het werk. Je zult merken dat je na de behandeling moe bent. Je lichaam ruimt de blokkades en afvalstoffen op. Het is daarom belangrijk om na een behandeling veel water te drinken om alle afvalstoffen af te voeren.  Na een aantal heilzame behandelingen zul je merken dat er in je lichaam weer plaats is voor levenslust en energie.

Evaluatie en nazorg

Als de behandelingen voorlopig voldoende voor je hebben gedaan, gaan we in de laatst geplande sessie samen evalueren. We kijken naar wat je bereikt hebt en wat je mogelijk nog nodig hebt om je te ondersteunen. Binnen de behandelingen kunnen aanvullend supplementen gebruikt worden. Na afronden van de behandeling is het in sommige gevallen aan te raden nog een tijdje door te gaan met het gebruiken van de supplementen. In overleg kijken we dan naar wat je nodig hebt. Na een behandeling in mijn praktijk kun je altijd contact opnemen voor advies.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

pexels ylanite koppens 796602 scaled 1